A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Színes kirakat világítás SMD RGB reflektorral

Megérkeztek az új SMD RGB reflektorok. Kiválóan alkalmasak kirakatok és reklámtáblák díszkivilágításához és figyelemfelkeltő világításhoz.

Az SMD RGB reflektorok 30 és 50W-os kivitelben kaphatók. A lámpatest IP65 védetséggel rendelkezik, vízálló, így kültéren is használható. A termék -20 és +40C között működik. A ház színe fekete.

Kompakt, keskeny kivitelű készülékházzal rendelkezik, a 30W-os 208*147*40mm illetve az 50W-os: 235*173*44mm méretű. A rögzítés a kengyel segítségével történik, bármely felületre felcsavarozható.

A reflektor 230V-ról üzemel, de nem rendelkezik dugvillával, így a bekötő kábelét csak villamossági szakember csatlakoztathatja a hálózathoz. A bekötéséhez szükséges kötődobozt találhatunk a LED reflektor tartozék kategóriában. A fényvetőre 2 év garancia van. Kiválóan alkalmasak reklámtáblák, kirakatok dísz és figyelemfelkeltő színes megvilágítására. A mellékelt 21 gombos infravörös távirányítóval lehet színeket keverni, villogtatni, színátmeneteket képezni. A kívánt fény beállításához fontos, hogy a távirányítóval "rálássunk" a reflektorra, vagyis hogy a fényvető üveglapja alá beépített vevőfej lássa a távirányítót.

A reflektor a három alapszínből (piros zöld és kék) állítja elő a különböző színeket az alapsznek keverésével. Rendkívül fényes, így kerüljük a közvetlen ránézést működés közben. Természetesen hidegfehér fény előállítására is alkalmas, ekkor mindhárom szín világít és a teljesítményfelvétel ekkor éri el a maximális 30W/50W-ot (típustól függően). Amennyiben csak egy színben világít, úgy 10W/20W a fogyasztás. A maximálisan előállított fényáram a 30W-os reflektor esetén 1800 lumen, míg az 50W-os esetén 3000 lumen. Ezt fehér fény esetén képes elérni. Amennyiben nekünk csak döntően a hidegfehér fényre van szükségünk, úgy célszerű a normál fehér SMD LED-es reflektoraink közül választani, mivel nagyobb fényáramot hoznak létre ugyanezen teljesítményből. Világítási szög 120°.

A távirányító funkciói:
ON - bekapcsolás
OFF - kikapcsolás
- Fényerő növelés
- Fényerő csökkentés
FLASH - színek közötti ugrás
STROBE - villogtatás
FADE - szín áttűnés
SMOOTH - simított átmenet
Színes gombok - az előre beállíott színek kapcsolásához

A folyamatok közötti váltás egy másik folyamat gombjának megnyomásával történik.

Tartalomhoz tartozó címkék: [LED] [reflektor] [RGB]