A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tölthető multifunkciós LED munkalámpa

Kialakítás

IP65 védettségű, vízálló, fekete-narancssárga színű masszív gumírozott házban. Ütés és por védett. A lámpa kiválóan alkalmas munkaterületek közvetlen megvilágítására. Nem szükséges folyamatosan kézben tartani, mert többféle rögzítési lehetőséggel is rendelkezik. Kihajtható kitámasztója segítségével asztalra, padlóra állíthatjuk, miközben a dőlésszöge is változtatható a megfelelő megvilágítás érdekében. A lámpa hátsó részén található övcsipesszel vagy az abból kihajtható és forgatható kampó segítségével szinte bárhová felakaszthatjuk. Ezen kívül rendelkezik még két erős mágnessel, a talp és a hátsó részén, így szerelés közben könnyedén felfogathatjuk, akár az autó motorháztetőjére is. Mindemellett még állványra is rögzíthető megfelelő csavar segítségével. Kompakt ergonomikus kialakítással bír, mértei 169x44mm vastagsága 34mm. Mindössze 205g a súlya.

Multifunkciós LED munkalámpa

Tulajdonságok

A munkalámpa tölthető, beépített 18650 típusú akkumulátorral rendelkezik, amely 2000mAh kapacitású. Különlegessége, hogy Power bankként is funkcionál, a mellékelt USB kábel segítségével. Az USB out aljzatból Android és Apple készülékeket is tölthetünk, illetve ugyanezen készülékek töltő adapterével maga a munkalámpa is feltölthető az USB in aljzaton keresztül. A vízhatlanság érdekében az USB csatlakozókat gumidugóval látták el. A lámpa hátulján 5 db zöld LED segítségével egy pillantással ellenőrizhetjük az aktuális töltöttségi állapotot. A tölttséget jelző fény csak használat vagy töltés közben látható. A lemerült lámpa feltöltése 3,5 órát vesz igénybe. Egy töltéssel 3 órát is képes világítani. De a beállított fényerőtől függően akár tovább is.

Multifunkciós LED munkalámpa

Fényforrások

Kétféle fényforrással rendelkezik, a lámpa első részén egy 3W Cree LED található, ami tükör segítségével koncentrált fényt biztosít így távolra is világíthatunk vele. A lámpa felső részében pedig egy erős, 10W-os 500 lumenes hidegfehér COB LED található, vörös fény funkcióval. A COB LED optikai lencsével van ellátva, így a fény még koncentráltabb lesz, de kellően széles szögben világít ahhoz, bevilágítsa a munkaterületet. A lámpa hátsó részén egy alumínium hűtőborda biztosítja a power LED-ek optimális hűtését

Multifunkciós LED munkalámpa

Funkciók

A funkciókat egyetlen vízhatlan nyomógomb segítségével érhetjük el. Ezek a következők:
1. Irányított fény (3W Cree LED) – Zseblámpa jellegűen, távolabbra világít.
2. Szórt fény (10W-os COB LED) – Szereléshez, olvasáshoz kiváló, egyenletes, erős hidegfehér fénnyel világít.
3. Vörös állandó fény (A COB LED-be integrált 4db vörös dióda segítségével) – Elsősorban sötétben, éjszakai megfigyelésnél hasznos, ha épp csak annyi fény kell, hogy kezeljük a távcsövet, olvassuk a térképet, de nem szeretnénk látszódni vagy elvakítani magunkat fehér fénnyel.
4. Vörös villogó fény (A COB LED-be integrált 4db vörös dióda segítségével) – Figyelemfelkeltő, segítségkérő funkció.
A 4 üzemmód a funkcióválasztó gomb többszöri megnyomására egymást követi, a funkció váltáshoz csak néhány másodperc áll rendelkezésre, ezt követően a gomb kikapcsolásra szolgál.
Az első 3 módban a nyomógomb lenyomva tartásával csökkenthető vagy ismételt hosszú lenyomásra növelhető a fényerő. A vörös villogó fény esetén pedig a villogás sebessége állítható.

Tartalomhoz tartozó címkék: [LED] [munkalámpa]