A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Világítás tervezés és kivitelezés

Lecserélné, korszerűsítené régi elavult izzóit vagy lámpáit, de nem szeretné, hogy gyengébb fényerő legyen? Esetleg új lámpatestek felszerelésében gondolkodik? Mi felmérjük, és összeírjuk Önnek, hogy milyen típusú izzókra vagy lámpákra lesz szüksége. 
Otthona vagy üzlete világításában az egyik legfontosabb szempont, hogy mekkora fényerőre és milyen jellegű megvilágításra van szükség. A túl gyenge, vagy nem megfelelő színű esetleg vibráló fény erőlteti a szemet és csökkenti a munkavégzés hatékonyságát is. A webáruházunkban megvásárolható LED termékek vibrálásmentes fényt biztosítanak, és segítségükkel akár 80-90% energia megtakarítást is elérhetünk, így mindenképpen érdemes a meglévő lámpáknál nagyobb fényáramú fényforrást választani. Sokszor előfordul, hogy meglévő lámpáinkat gyengének tartjuk és egy csillárba vagy UFO lámpába eddig nem tudtunk 60W-nál erősebb villanykörtét becsavarni, mert a műanyag foglalat ezt nem tette lehetővé és megolvadt volna a hőtől. Egy LED körte már 6W-8W-ból képes előállítani ugyanannyi fényt, mint egy régi 60W-os izzó. Ebből következik, hogy most már olyan lámpákba is választhatunk erősebb fényáramú LED fényforrást, ahol azelőtt a foglalat meghatározta, hogy mekkora teljesítményű izzót tehetünk be. Ugyanakkor, ha túlzottan erős LED égőt választunk, az szintén zavaró lehet. Ha segítségre van szüksége a választásban, keressen minket bátran. 

Világítás tervezési és kivitelezési szolgáltatásaink

  • LUX mérés - Mérőműszer segítségével megvizsgáljuk, hogy mekkora megvilágítást kell kiváltani az új lámpákkal.
  • Színhőmérséklet meghatározás - Megmérjük a jelenlegi színhőmérsékletet, amennyiben hasonló színű fényt szeretne.
  • Termékek kipróbálása a helyszínen - Termékeinket lehetőség van a helyszínen is kipróbálni, segítve ezzel a választást.
  • Segítség a fényforrások és lámpatestek kiválasztásában - Saját elképzelései alapján segítünk kiválasztani a megfelelő fényforrásokat és lámpatesteket.
  • LED szalagok méretre vágása és forrasztása - a webáruházunkban megtalálható LED szalagokat egyedi igények szerint méretre vágjuk, forrasztjuk, vezetékkel ellátjuk, megkönnyítve Önnek a szerelést.
  • LED szalagozás - LED szalag dekorációs és munkapult világítását felmérjük, segítünk kiválasztani a megfelelő vezérlőt, jelerősítőt és tápegységet. Segítünk a kivitelezésben és a felszerelésben.
  • Kivitelezés - Lámpatestek, LED szalagok felszerelése, régi fényforrások, izzók cseréje.

További előnyökkel is jár, ha minket választ:

  • Egyedi kedvezmények - Teljes lakása vagy üzlete korszerűsítése esetén egyedi kedvezményt adunk a webshopos árainkból
  • Ingyenes kiszállás és felmérés -  Szombathely területén belül a kiszállási, felmérési költség ingyenes.
  • Ingyenes átvétel - A termékeinket szintén átveheti személyes átvétellel bemutatótermünkben.

 ​További részletekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.