A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ingyenes szaktanácsadás

Bizonyára Ön is hallott arról, hogy a régi, elavult lámpák rengeteg villamos energiát fogyasztanak. Korszerűsítésük, kiváltásuk ma már csak LED-es lámpákkal elképzelhető. 
Hogy miért? Mert a halogén, vagy a kompakt fénycső legtöbbször már a megtérülési idő előtt tönkremegy vagy csak minimális megtakarítást eredményez.
A kompakt fénycső ellen szól az is, hogy lassan melegszik be, vibrál és ha eltörik veszélyes gázok jutnak a levegőbe.

Miért jobb a LED?
Egy 100W-os hagyományos izzó fényereje ma már kiváltható egy 12W-os LED körtével is. Ez  83%-os energia megtakarítást jelent, vagyis napi 3 óra használat mellett már 3 hónap alatt megtérül az ára, a hosszú - legtöbbször 36 hónap - garanciának köszönhetően, így egyáltalán nincs kockázat.

Otthonunk teljes világítás korszerűsítésével éves szinten több ezer/tízezer forintot spórolhatunk már a legkisebb háztartás esetén is. A régi lámpatestek gyárilag LED-el ellátott lámpatestekre történő cseréje legtöbbször jelentős költségekkel jár, meghibásodásuk esetén legtöbbször nem javíthatók, így újat kell venni. A készen megvásárolható LED-el felszerelt csillárok, asztali lámpák vagy fali lámpatestek mellett alternatív megoldásként érdemes megfontolni, hogy csak az izzót cseréljük ki. Ha a meglévő lámpánktól nem szeretnénk megválni, így könnyedén korszerűsíthetjük azt, mindössze néhány mozdulattal. Az első lépés, hogy megnézzük a foglalat típusát, majd azt, hogy milyen teljesítményű izzó helyett szeretnénk LED-et vásárolni, ügyelve a méretére is.

Amennyiben bizonytalan, hogy milyen LED-et vásároljon, keressen minket bizalommal. Szakszerű műszaki segítséget nyújtunk az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban. Munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő fényforrásokatCélszerű a lámpákról, cserélendő izzókról fotót is mellékelni, mert az segít a beazonosításban. Nagyobb mennyiségek vásárlása esetén (például teljes lakásának világítás korszerűsítése) egyedi kedvezményeket is tudunk biztosítani.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.