A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > BLOG >

Új 50W-os nagy LED panelek érkeztek

Mi is az a LED panel és milyen előnyei vannak?

A LED panelek segítségével teljes egészében kiválthatók a régi fénycsöves armatúrás lámpatestek. Olcsóbb megoldást jelentenek, szerelésük gyors, egyszerű, megjelenésük esztétikus. Ma már nem érdemes LED fénycsövet venni és átkötni a régi armatúrát. Egy 60x60cm-es 4 fénycsövet tartalmazó régi lámpa átszerelése jóval időigényesebb, mint kompletten kicserélni az egész lámpát. Ráadásul drágább is. A 60x60-as LED panel fénye erősebb, mint egy 4 fénycsövet tartalmazó hagyományos lámpatest armatúra. A 30x120-as panel pedig kivált 2db 120cm-es fénycsővel rendelkező lámpatestet. A panelek beépíthetők gipszkarton vagy kazettás állmennyezetbe, a külön megvásárolható függesztőkkel belógathatók, vagy falon kívül is felszerelhetők LED panel keret segítségével.

Mennyezeti LED panelek

A LED panelek jellemzői

A panelek szélein fehér színű vékony keret fut körbe. A LEDtér webáruházban kapható LED panelek – ellentétben a gyanúsan olcsó ”LED paneleket” áruló webshopok termékeivel – vibrálásmentes fényt biztosítanak, és a panel teljes felületén egyenletes fénnyel világítanak. A fényeloszlató felület oldalról, a keret mögül van körben megvilágítva, de a széleken mégsem látszódnak a LED-ek. A néhány ezer forintos 60x60-as LED panelek silány minőségűek, a legtöbbször vibrálnak és a világító felület szemmel láthatóan foltos, egyenetlen fényt biztosít. A másik hátránya az olcsó paneleknek, hogy jóval kevesebb fényt adnak, mindössze 2-3000 lument.

5000 lumen egy 60x60-as LED panelből?

Az új panelek a korábbi modellekhez hasonlóan 60x60 és 30x120cm-es méretben kaphatók, de extra vékonyak, mindössze 9mm vastag! Ráadásul minden eddiginél erősebb a fényük. Háromféle színhőmérsékletben kaphatók. Melegfehér-3000K, középfehér-4000K és hidegfehér-6000K. A fényáramuk típustól függően 4900-5000 lumen. Világítási szög 120°. A LED panelek közvetlenül nem csatlakoztathatók a 230V-os hálózathoz, szükséges hozzá egy meghajtó, úgynevezett driver. Természetesen, mint minden LED panelhez, tartozékként elküldjük a megfelelő drivert. A panelekre 2 év a garancia.

Tartalomhoz tartozó címkék: [LED-panel] [LED]