A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek Elfogadom
Ön itt jár: > > >

LED panelek - a jövő fényforrásai a jelenben

A vibráló, pislákoló neon fénycsöves lámpatestek ideje lejárt. Van egy sokkal esztétikusabb megoldás, ami ráadásul még energiatakarékos is. Nem vibrál, azonnal teljes fényerővel világít. Nem porosodnak a lamellái, mert nincsenek is neki. Mindössze egy fehér színű teljesen sík lap világít az egész felületén. 

A kínálatunkban megtalálható 30x120cm-es LED panel alkalmas 2db 120cm-es neoncsővel felszerelt fényforrás kiváltására, míg a 60x60-as panel a 4db 60cm-es fénycsöves lámpa energiatakarékos helyettesítője. Utóbbi tökéletesen illeszkedik a már megszokott 60x60cm-es állmennyezeti lap helyére. Természetesen esztétikus beépítő keret is kapható hozzá. Szerelésük gyors, beüzemelésük egyszerű. 

 

A kompakt fénycsövekkel ellátott beépíthető lámpatest kiváltására is van megoldás.
A kör alakú LED panel többféle méretben kapható. Hogyan cserélhető át a régi lámpatest? Mindössze egy megfelelő átmérőjű kivágás kell a beépítéséhez, ami rendszerint szinte azonos a már meglévő kivágással. Ezután már csak be kell kötni a tápegységét, illetve be kell pattintani a LED panelt helyére. Szögletes kivitelben is kapható!

LED panel választékunkat böngéssze itt!

Szerző: #JB