A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > BLOG >

Falon kívüli LED lámpatestek

A falon kívüli LED lámpatestek tökéletes megoldást nyújtanak azokban az esetekben amikor nem áll rendelkezésre olyan felület, amelybe tökéletesen be lehetne süllyeszteni  a hagyományos LED paneleket.

A falon kívüli LED lámpatestek leggyakoribb fajtái:

  • UFO lámpák
  • Bútorvilágítók
  • Tri-proof lámpák
  • Ipari lámpatestek

Ezeknek a lámpáknak a közös tulajdonságuk, hogy LED technológiával üzemelnek ami azt jelenti, hogy az elektromos áram jelentős részét nem hő hanem fény formájában hasznosítják.Fényerejüket a felkapcsolás után azonnal 100%-ban kibocsájtják , jól bírják a fel-le kapcsolásokat és üzemórájuk eléri a 30.000 órát. Rendkívül költség és energiatakarékos termékek melyek választatók 3000K és 6500K színhőmérséklet között. Fényerejük nem vibrál ezért élettani hatásuk kedvezőbb a hagyományos lámpatesteknél.

Az UFO lámpákat két nagy csoportra szedhetjük szét, a kültéri és a beltéri lámpatestek. Ezeken belül pedig létezik mozgás érzékelős és sima kapcsolós kivitel. Ezeket az UFO lámpákat szinte bárhova felszerelhetjük tetszés szerint. Választékuk széleskőrű mivel többféle méretben, teljesítményben, formában és persze színhőmérsékletben ( 3000K-6500K ) megtalálhatjuk őket.

  Mozgásérzékelős LED UFO lámpa   Kör alakú LED UFO lámpa  

A bútorvilágító lámpatestek leggyakrabban a konyhában kerülnek felhasználásra a munka pult megvilágításához. Mivel a konyhában számos hatás érheti őket legyen gőz vagy akár víz ezek a lámpák bírják a külső behatásokat. Természetesen forgalomban vannak olyan lámpatestek is melyek szekrények megvilágítására szolgálnak. A bútorvilágító lámpatestek 60cm-től a 120cm-ig megtalálhatóak és a színhőmérsékletük is választható.

LED bútorvilágító lámpa

A legtöbb esetben mikor egy lámpa környezeti hatásoknak van kitéve, vagy nedves helyiségben van elhelyezve akkor célszerű Tri-proof lámpát választanunk. Ezek a fajta lámpatestek ellenállnak a pornak a párának ezért tökéletesen alkalmasak vizes helyiségek megvilágítására is. A tri-proof lámpatestek 60cm-től 150cm-ig megtalálhatóak a boltok polcain. Léteznek külső és belső bekötésűek vagy egymáshoz sorolható kivitelek is.

Tri-proof LED lámpa

Az ipari létesítmények és csarnokok megvilágítására is a legtökéletesebb megoldás a LED ipari csarnokvilágító lámpa. Egy csarnokban ahol jelentős fényerőre van szükség rengeteg energiát fogyaszt egy hagyományos lámpa ugyanakkor a LED technológia segítségével az energia felhasználás a felére csökkenthető de a fényerő nem változik.

Csarnokvilágító lámpa

LED lámpatest

Üzlet és ipari LED

#BM

Tartalomhoz tartozó címkék: [lámpatest] [LED]