A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > BLOG >

Borostyán burás filament LED kollekció

A borostyán burás filament LED izzók extra melegfehér 2000-2200 Kelvin színhőmérsékletű fehér fénnyel világítanak. A fény így a gyertya sárgás színére hasonlít, viszont egyáltalán nem vibrál! A LED-ek burája üveg, borostyánsárga színezetű, ami retro hatást biztosít, még kikapcsolt állapotban is látványos megjelenést ad, továbbá fokozza a fény sárgás árnyalatát.

Spirál filament normál körte, hosszú körte és nagygömb LED

A bura alatt a normál LED égőktől eltérően a sok kicsi SMD LED helyett úgynevezett filament LED-ek találhatók. Ezen LED-ek legfőbb előnye a magas fényhasznosítás és széles 360°-os világítási szög. Megjelenésük hasonlít a hagyományos izzókban található wolfram szálhoz. Kétféle típusuk érhető el, az egyikben hosszúkás filament szálak vannak, míg a másikban, egy spirál formában "felcsavart" filament található.

Filament spirál

A LED-ek hálózati feszültségről működnek, E14 illetve E27 foglalatba csavarhatók. Teljesen csereszabatosak a hagyományos izzókkal, méretben is tökéletesen egyformák, így bármilyen lámpatípusba becsavarhatók. A kollekcióban szereplő E14 kisgömb, E14 gyertya egyenes vagy csavart filament, 4W - 350 lumen illetve 6W - 500 lumen változatban érhető el. E27 foglalattal normál körtét, hosszúkás körtét, illetve 95 és 125mm átmérőjű nagygömb típusokat találhatunk. A spirál filamentes változatok 6W-osak és 500 lumen fényárammal bírnak, míg az E27 normál körte és nagygömb egyenes filamentes változatok 12W teljesítményfelvétel mellett 1000 lumen fényáramot képesek leadni.

Sopirál filament borostyán burás kollekció

Kiválóan alkalmas dekorációs célokra éttermekben kávézókba, ahol akár egy szál vezetéken lógatva is hangulatos fényt biztosít. Több égőt használva fővilágításnak is alkalmas. Remek választás akkor is, ha múltidéző, gyertyafény színű fényforrásra van szükség, például kastélyokba, templomokba. Mindemellett természetesen otthoni hangulatvilágításra is kitűnő választás.

12W középfehér normál körte filament LED

Azok, akik inkább a középfehér színt részesítik előnyben, normál átlátszó burás filament LED-ek közül is választhatnak. Az E14 kisgömb, E14 gyertya és E27 normál körte 6W teljesítményből 700 lument állít elő, ami 116 lumen/W fényhasznosítást jelent. Ez tízszer több, mint amit egy hagyományos izzószálas 60W-os égő lead. A LED-ek 12W-os változatban is elérhetők, melyek kiemelkedően magas 1400 lumen-es fényáramot tudnak. Ez tökéletesen kiváltja a hagyományos 100W-os izzót, nem csak fényáramban, de kinézetben is. A közpfehér típusok kiválóan alkalmasak ezüstszínű lámpatestekbe és csillárokba.

A termékválaszték az alábbi kapcsolódó termékek között elérhető. Rendkívül kedvező ár-érték aránnyal bírnak, az égőkre 2 év garancia van, várható élettartamuk 30.000 óra.

Tartalomhoz tartozó címkék: [extra-melegfehér] [filament] [LED]